2331039273 6957591408 Ξεχασμένη, Βέροια rizopoulosepipla@gmail.com
 
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
ΕΠΙΠΛΑ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ | Κουζίνες - Πόρτες Εσωτερικές - Ντουλάπες - Κρεβατοκάμαρες - Έπιπλα Μπάνιου - Τραπεζαρίες - Επισκευές Επίπλων Ξεχασμένη Βέροιας
 

Μόλις λίγα χιλιόμετρα από την πόλη της Βέροιας, στην περιοχή της Ξεχασμένης, το εργαστήριο επίπλων Ριζόπουλος επιδιώκει να καλύψει τις ανάγκες σας από το 1996. Χρησιμοποιώντας ελληνικά υλικά, υψηλής ποιότητας και παρέχοντας μία μεγάλη γκάμα επίπλων για το σπίτι σας, τα οποία εναρμονίζονται με την αισθητική σας και συγχρόνως καλύπτουν τις πρακτικές σας ανάγκες, δεσμεύεται να σας προσφέρει έπιπλα άριστης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Κατασκευάζουμε κουζίνες, πόρτες εσωτερικές, ντουλάπες, έπιπλα μπάνιου και τραπεζαρίες.

Η ποιότητα και η λειτουργικότητα των επίπλων μας και η αξιοπιστία της επιχείρησης,σας υπόσχεται έπιπλα που αντέχουν στον χρόνο και συντροφεύουν τις αναμνήσεις σας μέσα στον χώρο του σπιτιού. Σεβόμενοι τις παραδοσιακές μεθόδους και με το βλέμμα στραμμένο στις διεθνείς τάσεις εμπλουτίζουμε συνεχώς τις συλλογές μας, ενώ παράλληλα αξιολογούμε τον χώρο σας και τον συν- διαμορφώνουμε μέσω της 3D απεικόνισης. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ
Η υψηλή τεχνογνωσία και η εμπειρία μας από το 1996 στο χώρο των επίπλων αποτελούν εγγύηση για την επιτυχημένη ολοκλήρωση ακόμα και της πιο απαιτητικής κατασκευής.
 
 
 
 

ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Χάρη στον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε μπορούμε να δημιουργήσουμε την κουζίνα που πάντα ονειρευόσασταν.

 

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ
Δημιουργούμε εσωτερικές πόρτες από κορυφαίας ποιότητας υλικά με μοντέρνο σχεδιασμό .

 

ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ
Μπορούμε να δημιουργήσουμε ντουλάπες σε όποια διάσταση θέλετε με σύγχρονο σχεδιασμό και άνεση χώρου.

 
 
 

ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ
Αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε την κρεβατοκάμαρα που ταιριάζει στην προσωπικότητα σας με το στυλ και την άνεση που απαιτείται.
 

ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ
Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου τη κατασκευή των επίπλων του μπάνιου σας για να αποκτήσετε το μοντέρνο μπάνιο που σας ταιριάζει.

 

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ
Δημιουργούμε εξαιρετικής ποιότητας τραπεζαρίες σε ότι σχέδιο και μέγεθος θέλετε για να ταιριάξει πλήρως στο γούστο σας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Με επαγγελματισμό
προσοχή στη λεπτομέρεια, αγάπη και μεράκι για την κατασκευή επίπλων δημιουργούμε έπιπλα υψηλής αισθητικής για να δημιουργήσετε το χώρο που ονειρεύεστε.

Όλες οι κατασκευές που αναλαμβάνουμε, φροντίζουμε να ολοκληρώνονται, πάντα, μέσα στο αρχικό χρονοδιάγραμμα και αφού ολοκληρωθούν προχωράμε και στην τοποθέτηση των επίπλων στο χώρο σας εντελώς δωρεάν.
  Εμπιστευθείτε μας 
Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στις κατασκευές επίπλων για όλους τους χώρους της οικία ή του επαγγελματικού σας χώρου. Εξυπηρετούμε την Βέροια και γενικά ολόκληρο το νομό Ημαθίας.

  6957591408  , 6984565423 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε όσoν αφορά την κατασκευή επίπλου που έχετε ανάγκη και τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μας..